Logo VVE Amelander Kaap

Appartement 69

appartement 69
appartement 69
appartement 69

Ons 3-kamer familie appartement Kaap 69 bevindt zich aan de buitenrand van Hotel-Resort De Amelander Kaap, aan het einde van de laatste gang waardoor u veel privacy ervaart. Vanuit het appartement is er zicht op de speeltuin, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De grote schuifpui geeft toegang tot het terras dat omgeven is door groen. Het terras ligt op het zuidwesten.

Op het terras kunt u heerlijk buiten zitten. Een kop koffie, makkelijke lunch of diner, het buitenleven was nooit zo dichtbij. Wees niet verbaasd als u opeens een konijn voorbij ziet huppen! In het voor- en najaar als het wat rustiger is op het eiland, is de kans zelfs aanwezig dat u een hert ontmoet naast het keukenraam!

AANBIEDING:

Speciaal voor onze gasten die tijdens hun vakantie graag genieten van een goed verzorgd ontbijt, kunnen wij het ontbijtbuffet in het hotel aanbieden tegen gereduceerd tarief.

Voor slechts 12,50 euro geniet u van een uitgebreide sortering verse broodjes, vleeswaren, verse fruitsalades en sappen, eitjes en verse Amelander producten. Wat een verwennerij! Informeer naar deze aanbieding bij uw reservering. Ons familie appartement is een niet-rokers accommodatie, huisdieren zijn niet toegestaan. Voor gezinnen met kleine kinderen is een kinderstoel, een campingbed en een aankleedkussen aanwezig in het appartement.

Secretariaat

Mevr. C. Tibben
secretariaat@amelanderkaap.nl